Naša pevačica razotkrila lanac prostitucije, pa oplela po gazdama kafana: Ne slutite šta stoji za svega, hororčina
Mirna Košanin, Foto: Printscreen:instagram/mirna_kosanin

užas

Naša pevačica razotkrila lanac prostitucije, pa oplela po gazdama kafana: Ne slutite šta stoji za svega, hororčina

Ona je na samom početku karijere doživela pravi horor kada je otišla u Australiju da radi.

Objavljeno: 09:18h

Da u svetu šoubiznisa nije sve med i mleko, dokazuje i priča pevačice koja se proslavila u Zvezdama Granda, Mirne Košanin.

Ona je na samom početku karijere doživela pravi horor kada je otišla u Australiju da radi.

Kako je ispričala, od koleginice je dobila ponudu da ode da radi u u jednoj kafani, međutim kada je saznala šta se krije iza svega poželela je odmah da se vrati u Srbiju.

- Upala sam u jednu lošu priču. Dok sam gledala da se sklonim odavde iz druge loše priče sa saradnicima, ipak Bog mi je poslao anđela, zapravo momka, koji se pojavio niotkud kod mene na svirci i koji mi je rekao: "Evo ti moj broj, pozovi me da ti kažem gde si došla, jer nisi toga svesna", To je bio moj prvi radni dan. Ja danas, kad ga spomenem, bezgranično sam mu zahvalna. Kad smo se našli, rekao mi je: "Koliko novca je potrebno da ti dam da se vratiš u Srbiju, kući, svojim roditeljima jer ti ne znaš gde si došla" - počinje Mirna svoju ispovest i dodaje:

1 / 2 Foto: Printscreen:instagram/mirna_kosanin

- Nije mi nuđen novac za intimne odnose niti bilo šta drugo, nego mi je nuđen novac da se sklonim jer sam došla u jednu ružnu priču, na lošu kombinaciju. Da objasnim, došla sam da radim kod čoveka koji ima kafanu u kojoj se svašta radi. Gde se pevačica ne smatra samo pevačicom, gde ne sme da ima profil na društvenim mrežama, gde ne sme da ima sliku svog dečka, gde ne sme da ode na piće sa koleginicom bez gazde. Dakle, došla sam sa tri koleginice, mene je jedna od njih zvala, idemo tu i tu da li želiš da radiš s nama.

- Otišla sam, ne znajući gde sam došla, bukvalno. Jedna od koleginica je brže-bolje otišla tom istom gazdi i rekla da sam ja otišla s gostom na piće. Ja izlazim iz hotela, prilazi auto i gazda, sledi razgovor: "Sada ćeš biti prebačena autom u drugi grad i dok mi ne dođemo, ti ne radiš", tako je bilo. Mene su prebacili iz Melburna u Sidnej, tu sam bila u hotelu dve nedelje. Imala sam tamo i rođake, baku, snaju i zvala sam ih kada je bilo potrebe, karatista sam, pa bih znala i da se pobijem.

- Govorim ovo jer bi svaka moja koleginica mogla da se nađe u ovoj situaciji da dobije mogućnost da ode u inostranstvo da radi. Da znate da se ovo dešava, do vas je kako ćete se postaviti da izvučete živu glavu i sačuvate čist obraz. Ja sam bila na telefonu sa svojima, sve sam im ispričala. Preko svog brata sam došla u kontakt sa Kraljevčaninom koji živi tamo i radi, koji je kontaktirao s gazdom i rekao da ga je poslao moj brat, te da odsad radim za njega. Tako je Mirna ostala u Australiji da radi i zaradi. Ovaj čovek koji mi je ponudio pomoć prvobitno je ostao nešto najbolje što mi se desilo jer mi je on otvorio oči i rekao da bežim - između ostalog rekla je Mirna.

Zbog silikona ostala nepokretna

Mirna Košanin
Mirna Košaninfoto: Printscreen/ YouTube/ Grand Magazin Tv Grand

Ona je otvoreno govorila o onome sa čime se suočila zbog estetske operacije, te je čak bila i nepokretna, detaljnije u odvojenom linku.

- Estetska hirurgija je smišljena da se nešto popravi u slučaju da nešto ne valja. Išla pod nož jer sam svoje dete dojila godinu i po dana, otišla sam sa roditelja na VMA, imala sam 21 godinu. Telo je počelo da mi odbacuje implante, kada sam se rastala sa tim dečkom iz Švajcarske otišla sam na kliniku, neću da imenujem koju, otišla sam kod jednog doktora ali on nije bio tu i nije mogao da me primi, primio me je jedan lekar koji važi za najboljeg na toj klinici. Uplatila sam rekonstrukciju implanata i ostala sam u bolnici, probudila sam se potpuno nepokretna, nisam mogla da pomerim ni mali prst. Satima sam molima da mi donesu vodu, niko me nije čuo, na kraju je čovek koji je bio sa mnom u šok sobi onako operisan doneo vodu. Sledeće čega se sećam, sestre su me presvlačile i jedna je samo rekla jaoj, nisam shvatila u tom trenutku o čemu se radi, sutra kada sam došla sebi videla sam da nešto nije u redu, ispričala je Mirna jednom prilikom u svojoj ispovesti i dodala:

- Doktor je izvadio trojke, a ugradio petice ispod mišića, kada je sve to prošlo, pitala sam doktora koji mi je kasnije spašavao život u čemu je bio problem, on mi je objasnio da kada se jednom urade implanti, svaki sledeći put to mora da se uradi na istom mestu jer implant oko sebe ima opnu i to sraste kada ga izvadiš, tkivo ostaje, ti moraš da vratiš na isto mesto. Ne možeš ispod mišića jer koža ne može da nalegne, on je gurao što veći implant da to nalegne na svoje ali nije legao. Tetka me je izvadila sa klinike, obećali su da će mi pokloniti novu operaciju.

12:22

MISLIM DA JE ISTEKLA ZABRANA ULASKA U SRBIJU BOSANSKIM PEVAČICA! Ministar Dačić za Kurir televiziju: Sve ćemo da ukinemo

(Espreso/blic/Prenela PV)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.